lørdag, juli 21, 2007

Accept af Guds vilje

Profeten (Guds fred og velsignelser være med ham) sagde; Allah, Den ophøjede siger: "Oh Søn af Adam! hvis du fra første fremfærd bærer ulykker med tålmodighed, og fortrøstningsfuldt accepterer Min vilje, vil Jeg ikke være tilfreds ned at give dig mindre beløning end Paradiset"

Berettet af Ibn Majah

Ofte går man hårde tider i møde, men det vigtigste er hvordan man vælger at håntere tingene for at komme igennem de dårlige tider og over dem således man kan opleve livets sødme og klare sig igennem på bedste vis.

Livet er ikke det samme uden ulykker, dårlige oplevelser m.m. Man lærer tålmodighed, ydmyghed samt at have en stærk tillid til Gud, og intet er smukkere end tillid til Gud i islam, for Gud prøver sine skabninger ad for derefter at belønne dem.

Bag enhver handling er der sandlig visdom, og denne visdom er nogen gange synlig for os andre gange må man blot tage det sure med det søde. Man skal acceptere Guds vilje uanset hvad, for Gud skabte mennesket og er Kongen over Alt og Alle. Foruden alt dette, så er det Gud Alene der ved bedst. Skabningen ved næppe, bedre end dens Skaber.

Ingen kommentarer: